Távfelügyelet

A Contego-SEC 09 Kft.  az ország egyetlen szolgáltatófüggetlen távfelügyeleti tanácsadó cége, ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az Önnek legmegfelelőbb távfelügyeleti rendszereket közösen átnézzük és a lehető legjobbat választjuk! A távfelügyelet lényeg gyakorlatilag az, hogy a helyszínre telepített riasztó rendszer aktívan kommunikál velünk, azaz a rendszer a pillanat tört része alatt értesítést küld nekünk behatolás esetén, mi pedig azonnal megkezdjük a választott intézkedéseket!

Mi az amit a távfelügyelet nyújt Önnek?

Értesítési szolgáltatásunk: Lehetőség van az értesítendő személyek nevének és telefonszámának megadására, akiket a riasztási esemény beérkezésekor azonnal értesítünk. Maximálisan 4 főt tudunk így azonnal informálni a behatolásról vagy riasztásról.

Kivonulásos szolgálatunk: A riasztási esemény bekövetkezésekor az értesítendő személyek értesítésével egyidőben azonnal elindul járőrszolgálatunk a riasztás helyszínére, ahol megteszik a szükséges intézkedéseket azonnal. A kiérkezési idő szerződésben garantált(!). Nézzünk egy példát: Budapesten éjszaka maximum 10 perc, nappali időszakban 15 perc, az ország többi pontján pedig garantáltan 15 perc. A riasztórendszer kiépítésével egyidőben egy kockázatelemzést is elvégzünk Önnek, melynek során tájékoztatjuk Önt otthona gyenge pontjairól és az esetleg szükséges ezzel kapcsolatos teendőkről is. Munkatársaink hosszú évek rutinjával megbízhatóan végzik feladatukat.

Jelzésátviteli megoldások: Azaz hogyan értesülünk mi a riasztásról?

A központunk és az Ön otthona között három féle kapcsolat lehetséges. Azt, hogy melyik az Önnek megfelelő általában a szaktanácsadáson tudjuk pontosan kiértékelni, így döntés előtt mindenképpen lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolt vonalat értesítés: Ebben az esetben a meglévő vezetékes telefont használjuk az összeköttetésre, azon keresztül értesülünk a riasztásról. Ez a megoldás telefonhívásnak minősül így ezt az értesítési költséget a telefontársaság fogja Önnek kiszámlázni mint telefonhívás.

GSM értesítés: A riasztórendszer telepítésével egyidőben egy GSM kommunikátor is élesítésre kerül. Ebben az esetben nincs szükség vezetékes telefonra a rendszer gyakorlatilag úgy értesít minket, mintha mobiltelefonon keresztül felhívna. A rendszer napi egy tesztjelentést is küld nekünk, amivel az esetleges meghibásodásokról is értesülhetünk. Díjaink tartalmazzák a GSM eszközben elhelyezett SIM kártya forgalmi és előfizetés díjait is!

GPRS értesítés: Professzionális megoldás a kiemelt védelem biztosításához. A rendszer percenként küld jelentés a központba, így a riasztó folyamatos működését is ellenőrizni tudjuk. Ebben az esetben egy GPRS alapú kommunikátor kerül felszerelésre, amelyet a Magyar Biztosítók Szövetsége által kiemelt biztonságúnak minősített értesítési (átjelzési) mód. Az eszköz titkosított csatornán működik.

Segítünk a választásban! Az alábbi adatok megadása után a lehető legrövidebb időn belül felkeressük Önt és pontosítjuk az igényeit!

Gyors ajánlatkérés riasztó rendszerre:
  1. (required)
  2. (required)
  3. (valid email required)
  4. Kérem válasszon az alábbi lehetőségek közül, milyen kiegészítőket szeretne:
 

Távfelügyelet akció
  1. (required)
  2. (required)