Riasztó

A Contego-SEC 09 Kft.-nél mi mindig a tökéletes megoldásokra törekszünk, az Ügyfeleink igényével összhangban. Éppen ezért csak és kizárólag magas minőségű riasztó rendszerekkel foglalkozunk. Összegyűjtöttük Önnek  a legjobb ár-érték arányú termékeket, így költséghatékonyan tudunk riasztó rendszert ajánlani minden esetben!

Miből áll egy lakásriasztó rendszer?

A rendszer “lelke” a központi egység és a kezelő. Ez a rendszer figyeli az érzékelőket és továbbítja behatolás esetén a jeleket központunk felé. Áramszünet esetén beépített szünetmentes áramforással marad aktív állapotban a riasztó. A rendszernek több beállítása is lehetséges, van távollét üzemmód (mikor elhagyjuk otthonunkat) és otthoni üzemmód is (éjszakai). Egy speciális védelemmel is rendelkezik a készülék: Abban az esetben ha a támadó (behatoló) fenyegetésére rendszerünket ki kell kapcsolni, beüthetünk egy olyan előre megadott számsort, amely látszólag lekapcsolja a rendszert, de részünkre értesítést küld mi pedig azonnal reagálunk rá! A rendszer természetesen bővíthető minden esetben, így nem jelenthet akadályt a garázs vagy emeletek riasztó rendszerrel való kiépítése sem.

A rendszer üzemeltethet LCD kijelzővel is, amelyen keresztül egyszerűbbé válik a riasztó kezelése. A kijelző magyar nyelvű, jól olvashatóan tájékoztat minket az aktualitásokról és a kezelést is nagyban segíti. A rendszer tárolja az utolsó 500 eseményt, így láthatjuk mikor-ki kapcsolta be és ki a rendszert illetve mikor volt riasztás.

A rendszer fontos elem a kültéri sziréna is. A sziréna a hangjelzés mellett fényjelzést is ad, ezzel pedig nagyban elősegíti a helyszíni beazonosítást, azaz kollégáink sokkal hatékonyabban és gyorsabban találják meg az Ön otthonát szükség esetén.

Emellett természetesen elengedhetetlen kellék a mozgásérzékelő és nyitásérzékelő. A mozgásérzékelők könnyed formatervezésűek, észrevétlenül simulnak bele a környezetbe és tolerálnak kisállatokat (kutya, macska) max. 25 kilogrammig. A nyitásérzékelő elsősorban a bejárati ajtó figyelésére szolgált de természetesen lehetsége bármilyen ablakra való felszerelése is.

Válasszuk ki közösen a megfelelő védelmet otthonának! Töltse ki az alábbiakat és a lehető legrövidebb időn belül felkeressük Önt és pontosítjuk igényeit!

Gyors ajánlatkérés riasztó rendszerre:
  1. (required)
  2. (required)
  3. (valid email required)
  4. Kérem válasszon az alábbi lehetőségek közül, milyen kiegészítőket szeretne:
 

Távfelügyelet akció
  1. (required)
  2. (required)