Riasztó szerelés

A riasztó szerelés munkálatainak elvégzése többnyire a vezetékes riasztó rendszerekhez kapcsolódik. A mai napig ezek a vezetékes megoldások a keresettebbek, a legtöbb lakás biztonságtechnikai alkalmazásait ilyen módszerrel látjuk el. A riasztó rendszerek minden igényt kielégítenek, amelyeket a lakóházak, társasházak vagy lakótömbök lakói velük szemben támasztanak, de az irodák, raktárak védelmében is jeleskednek.

A riasztó szerelés minőségét és megbízhatóságát elsősorban maga a riasztó berendezés határozza meg, aminek a minősége ebből adódóan rendkívül fontos. Külön szót érdemelnek a Digital Security Control’s (DSC) riasztói, amelyek használata mellett igen csekély az esély a meghibásodásra. Érdekes azt is megemlíteni, hogy hazánkban a riasztó rendszerek többségét ezekkel a termékekkel telepítették.

A riasztó szerelés alapvető előzménye a felmérés, amely során a lehetséges műszaki megoldásokat a biztonsági, biztosítói és pénzügyi lehetőségek figyelembe vétele mellett kell egyeztetnünk. Kisebb riasztó rendszerek, családi házak esetében akár közvetlenül a helyszíni felmérés után árajánlatot kaphat. Amennyiben épülő ház biztonságtechnikai megoldásait tervezzük, ajánlott időben, még a villanyhálózat becsövezése előtt felkeresni a szakembereket.
Egy minden igénynek megfelelő riasztó rendszer rendszerint egy különálló riasztó központból, egy vagy több kezelőegységből, illetve szabotázsvédett dupla házas saját akkumulátoros szirénából épül fel.

A passzív infra mozgásérzékelők nagyszerűen használhatóak a helyiségek felügyeletére, a nyitásérzékelő reed relés megoldások pedig kiválóan alkalmasak a bejárati ajtó védelmére, de természetesen minden egyes nyílászáró ellátható nyitásérzékelővel, ha az indokolt. Az akusztikus üvegtörés jelző köszönhetően a betört ablakokon keresztül nem érkezhet senki észrevétlenül. Természetesen a vezetékek védelmét szolgáló szabotázsvédelem biztonságosabbá teszi a rendszerünket.

A riasztó szerelés után mindig műszaki felülvizsgálat következik, illetve a lakók megkapják a szükséges információkat a rendszer használatáról. Ekkor történik természetesen a szükséges dokumentációk és a garancialevél átadása is a tulajdonos részére.

Riasztó szerelés : Cégünk a Contego-SEC 09 Kft. partnerei segítségével az egész ország területén vállalja riasztók precíz beépítését valamint távfelügyeleti rendszerek professzionális bekapcsolását.

Mielőtt riasztó rendszert vásárol, érdemes tőlünk is ajánlatot kérnie, mert az esetek döntő többségében kedvezőbben jut hozzá a riasztó rendszerhez úgy, ha mi is szereljük azt, azaz mi készítjük a riasztó szerelést is.

Kérjen ajánlatot riasztó szerelésre és rendszerre ide kattintva

Miért válassza a Contego-SEC 09 Kft.-t riasztó szereléshez?

Professzionális szolgáltatásokat nyújtunk a riasztók területén az egész országban. Szakembergárdánk felkészült, folyamatos képzésen vesz részt, így bátran állítjuk, hogy a legfelkészültebbek vagyunk ebben a témakörben!

Ha riasztó rendszert szeretne vagy szerelést a meglévő rendszerhez, keressen minket elérhetőségeinken!

Távfelügyelet akció
  1. (required)
  2. (required)