Paradox riasztó

A Paradox riasztó rendszer Magyarországon az egyik legszélesebb körben alkalmazott és legkeresettebb riasztó márka. A paradox riasztó kielégíti azoknak az igényeit, akik valóban minőségi és megbízható biztonságtechnikai megoldásokkal szereltetnék fel az otthonunkat, így szavatolva a minél nagyobb fokú biztonságot a családjuk és az értékeit számára.

A Paradox riasztó rendszer a Paradox Security Systems által gyártott termék. A Paradox Security Systems a világ számos országában jelen van riasztó megoldásaival, emellett jelentős eredményeket mutat fel a biztonságtechnikai termékek újítása, kutatása és fejlesztése terén. Ma már több mint száz országban kínálja minőségi termékeit, ezek közül számos országban piacvezetőnek számítanak a riasztó rendszerei. Magas népszerűségének oka a professzionális működés és tökéletes megbízhatóság mellett a könnyen elsajátítható kezelés, aminek köszönhetően bárki műszaki ismeretek nélkül egyszerűen használhatja a Paradox termékeit. Minőségének másik mutatója az a tény, hogy minden egyes termékük Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) és CE minősítésével van ellátva, így tökéletes biztonságtechnika megoldást kínálnak nem csak a lakások és a lakóházak, hanem a nagyobb méretű komplexumok védelmének ellátására is.

Minden egyes Paradox riasztó rendszer kommunikátor kimenettel készül, ennek köszönhetően egyszerűbben csatlakoztatható bármely távfelügyelethez is.

Gyakran merül fel az a probléma, hogy a riasztó egységek használata túl bonyolult, műszaki jártasságot igényel vagy egyszerűen logikátlan az irányítási mód. Paradox riasztók esetében ez a probléma nem áll fenn, hiszen ezek a készülékek használata igen egyszerű, kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy bárki néhány perces útmutató után használatba vehesse őket. Nem kell tehát mérnöknek vagy üzemgépésznek lenni ahhoz, hogy tökéletes biztonságba helyezzük a családunkat és az értékeinket. A kényelmes használhatóságot tovább növeli a távirányító használata, amely segítségével ki- és bekapcsolható a rendszer.

Természetesen adott a széleskörű felhasználás lehetősége. Kiválóan alkalmas olyan kisméretű lakások védelmére, amely összesen egy-két érzékelővel látunk el. Ebben az esetben természetesen a riasztó szerelés teljes költsége is alacsony. Viszont professzionális biztonságtechnikai megoldások kivitelezésére is tökéletesen megfelel, legyen szó akár nagyméretű komplexumokról, bankokról, ipari létesítményekről, luxuslakásokról… Noha minden esetben más és más feladatot kell ellátni és a felhasználói igények is nagyban különbözhetnek egymástól, a Paradox eszköztárában megtalálhatóak mindazok a berendezések, amelyek lehetővé teszik a legkülönfélébb riasztó védelmi megoldásokat.

A Paradox riasztó rendszer rugalmas szerelési módokat tesz lehetővé. A jelátvitel két különböző módon bonyolítható: vezetékes és drótnélküli (rádiós) megoldásokkal. Amennyiben a kábelezés gondot okozna, legyen szó akár esztétikai megfontolásról, akkor a vezeték nélküli adatátvitel is alternatívát jelent. Ezáltal elkerülhetőek azok a felfordulást okozó munkálatok, amelyek után a vakolat javítása és újrafestés következne. Természetesen a kábelcsatornák használata is lehetséges eljárás, viszont esztétikailag ez sem előnyös.

Nem kell lemondania a biztonságról, ha háziállat van a lakásban. A Paradox lehetővé teszi akár 40 kilogrammos háziállatok mozgásának a figyelmen kívül hagyását is, ha a beállítások során úgy rendelkezünk. Ennek köszönhetően a háziállataink kedvükre sétálhatnak a mozgásérzékelővel ellátott területeken is.

Ezzel a riasztó rendszerrel nem kell vakriasztástól tartani, a berendezés megbízhatóan fog működni, mi pedig nyugodtan élhetjük mindennapjainkat, nyugodt szívvel bízhatjuk rá a gyermekeinket. Nem kell aggódnunk, ha el kell otthonról mennünk akár több napra is. Felhőtlenül tudjuk élvezni a nyaralásokat és a teleléseket, bármikor emberi felügyelet nélkül hagyhatjuk az otthonunkat. A megbízható Paradox riasztó rendszer leveszi a terhet a vállunkról, amely egy hosszabb távollét alatt gondot jelentett.